Garun Dilijan

This holiday complex in Dilijan is entirely designed using wooden constructions. This experience has paved the way for introducing fresh constructive ideas and even implementing some daring solutions. Situated amidst densely wooded mountain, the complex is located on adjacent land to an existing hotel. The complex comprises several main zones, including an outdoor heated swimming pool with its own fitness rooms, a café, children’s entertainment areas, a sand volleyball court, and separate bathrooms. The centerpiece of the complex is the bathhouse with its inner courtyard, distinguished by its specially emphasized curved outline.The simple, landscaped complex seamlessly integrates into its green surroundings, with repeating wooden details that echo the rhythm of the dense forests.

  • Location:

    Dilijan, Armenia

  • Year:

    2024

  • Status:

    Under construction

  • Area:

    1770 square meters

  • Project team:

    Armen Hakobjanyan, Artak Knyazyan, Boris Sargsyan

  • Visualizer:

    Davit Barseghyan